Zelf een gietvloer aanbrengen

wat is de gietvloer prijs

Wanneer men en gietvloer wilt in een bepaalde ruimte dan komt al snel de vraag op, wat is de gietvloer prijs. Dit compleet afhankelijk van het soort vloer wat je wilt gebruiken, laat je de vloer leggen door een specialist of ben je zelf handig? Het zelf leggen van een gietvloer is natuurlijk voordeliger, let wel op dat je precies het stappenplan volgt om de vloer succesvol aan te brengen. Op de website epoxywinkel.be vind je het stappenplan, wat je eenvoudig kunt volgen. Zie je dit niet zitten, dan kun je via de website altijd een specialist inschakelen om het aanbrengen van een gietvloer toch uit te besteden.

wat is de gietvloer prijs

Welke vloer kies je uit?

Bij de vraag wat is de gietvloer prijs, is het van belang welke vloer je aan wilt brengen. Verschillende soorten vloeren, betekent automatisch ook een andere prijs. Een PU gietvloer wordt over het algemeen gebruikt als designvloer, perfect voor kantoren, winkels en woningen. De vloer is zacht en voelt comfortabel aan om overheen te lopen, vloerverwarming onder deze vloeren is geen enkel probleem. Tevens zijn er nog andere voordelen van deze vloer, zo zijn ze kleurecht, waterdicht en heb je er weinig tot geen onderhoud aan.

Industriële Epoxyvloer voor bedrijven

Voor fabrieken en werkplaatsen is juist een industriële epoxyvloer uitermate geschikt, in de meeste gevallen worden deze vloeren vele malen zwaarder belast met bijvoorbeeld voertuigen of machines. Tevens is dit soort vloeren ook bestendig tegen vloeistoffen en chemicaliën, niet voor niets worden de vloeren gebruikt in werkplaatsen en garages. Je kunt met gemak met bijvoorbeeld een zwaar belaste heftruck over de vloer rijden, een industriële vloer wordt naadloos gelegd om deze vloeistofdicht te houden. Na het aanbrengen van de vloer, kun je niet alleen jaren fijn werken maar ook nog eens erg veilig.