Transformeer je magazijn met palletstellingen en maximaliseer je opslagruimte

magazijninrichting

Als je op zoek bent naar een manier om je magazijn efficiënter te maken en meer opslagruimte te creëren, dan zijn palletstellingen en grootvakstellingen de oplossing. Deze stellingen zijn ontworpen om je magazijnruimte optimaal te benutten, waardoor je meer producten kunt opslaan en gemakkelijker toegang hebt tot je voorraad.

Palletstelling

Een palletstelling is een type magazijnstelling dat speciaal is ontworpen voor het opslaan van pallets. Het bestaat uit horizontale balken, ook wel liggers genoemd, die op verticale frames worden bevestigd. Deze frames kunnen op maat worden gemaakt om aan de specifieke behoeften van je magazijn te voldoen.

Palletstellingen maken gebruik van de verticale ruimte in je magazijn, waardoor je meer opslagruimte kunt creëren zonder je vloeroppervlakte te vergroten. Ze zijn ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden goederen, zoals pallets met producten, dozen en containers. Daarnaast bieden ze gemakkelijke toegang tot je voorraad, waardoor je efficiënter kunt werken en tijd kunt besparen.

Met palletstellingen kun je je magazijn naar wens indelen. Je kunt verschillende niveaus creëren en de liggers op verschillende hoogtes plaatsen, zodat je de opslagruimte kunt aanpassen aan de afmetingen van je goederen. Daarnaast kun je verschillende accessoires toevoegen, zoals legborden en gaaswanden, om je opslagmogelijkheden verder uit te breiden.

Grootvakstelling

Een grootvakstelling is een ander type magazijnstelling dat ideaal is voor het opslaan van grotere en zwaardere goederen. Het bestaat uit horizontale legborden die op verticale frames worden gemonteerd. Deze stellingen zijn robuust en kunnen grote belastingen dragen.

Grootvakstellingen bieden een flexibele opslagoplossing voor magazijnen die regelmatig van lay-out veranderen. Je kunt de legborden op verschillende hoogtes plaatsen en de ruimte aanpassen aan de afmetingen van je goederen. Daarnaast kun je verschillende accessoires toevoegen, zoals bakken en lades, om je opslagmogelijkheden verder te optimaliseren.

Transformeer je magazijn met palletstellingen en grootvakstellingen

Als je op zoek bent naar een manier om je magazijn efficiënter te maken en meer opslagruimte te creëren, overweeg dan om palletstellingen en grootvakstellingen te gebruiken. Deze stellingen helpen je om je magazijnruimte optimaal te benutten, waardoor je meer producten kunt opslaan en gemakkelijker toegang hebt tot je voorraad. Bezoek onze website voor meer informatie over palletstellingen en grootvakstellingen.