Boek een vakantie naar binnen of buitenland

fashion hoed

Als de vakantie bijna daar is wil je natuurlijk een geschikte bestemming vinden om te gaan genieten deze zomer. Er zijn zoveel bestemmingen dat het lastig kan zijn om iets te vinden wat bij het hele gezin past. De ene houdt van zon en strand, en de andere gaat liever dingen ondernemen als een soort citytrip. Welke vakantie het ook gaat worden: met een fedora ben je helemaal klaar voor je vakantie. Dit is een hele trendy hoed waarmee jij zeker zal opvallen, waar je ook zal gaan. Een fedora is eigenlijk overal wel aan te schaffen, maar let wel goed op of het origineel is.

Een zonvakantie naar Spanje

In Spanje, in Spanje, in Spanje, in Spanje schijnt altijd de zon. Zo luidt de test van een klassiek liedje dat de laatste jaren in een nieuw jasje is gestoken. De tekst van dit liedje is zeker niet gelogen, want in Spanje is het vooral in de zomer enorm goed vertoeven. Je kan er heerlijk genieten van het zwembad of het strand in de stralende zon en de heldere lucht. Ook heb je er de lekkerste gerechten die je ooit van je leven zal tegenkomen wanneer je van vis en paella houdt. Tot slot heb je er ook de lekkerste drankjes!

Een strohoed voor je vakantie

Als je naar Spanje gaat heb je niet veel meer nodig dan een paar shirtjes en zwembroeken, ook kan een goede zonbescherming niet ontbreken. Denk hierbij aan een pet of bijvoorbeeld een strohoed. Fit is een hoed van riet of stro met een kenmerkende vorm. De hoed is de laatste jaren enorm populair onder vakantiegangers aan de Spaanse Costa del Sol, maar ook op andere plekken duikt de hoed steeds vaker op in warme gebieden. De hoed werkt namelijk goed tegen de zon. Wanneer jij op zoek gaat naar een echte strohoed moet je wel opletten dat de kwaliteit van de stro van goede afkomst is.