Bepaal zelf je uitstraling

omnishirt.be

Het komt maar weinig voor dat je een shirt of hoodie ziet die direct de tekst op opdruk heeft die jij leuk vindt, of de kleur is niet goed waardoor deze toch niet in de smaak valt. Nu heb je de kans om je eigen opdruk te kiezen en je eigen tekst, niet meer zoeken naar een leuke spannende tekst die niemand heeft. Bij Omnishirt BE vind je naast leuke shirts ook andere dingen om weg te geven, wil je origineel voor de dag komen dan moet je snel een kijkje nemen in de webshop.

Ideaal voor kinderen

Het gebeurd altijd wel een keer bij kinderen, je gaat een dagje erop uit en een van de kinderen is weer eens te laat. Niemand weet natuurlijk wat voor kleding iedereen aan heeft, met een eigen shirt met opdruk in een bekende kleur vind je snel iemand terug. Opvallend is de combinatie van de tekst en de opdruk, laat bijvoorbeeld de naam van de school op het shirt drukken. Op deze manier kun je Omnishirt BE ook gebruiken voor scholen, winkels en andere bedrijven.

omnishirt.be

Ook voor relatiegeschenken

Over het algemeen zijn relatiegeschenken ieder jaar hetzelfde, maar als je nu eens een ander geschenk geeft aan iemand? Een kussen of een tas is natuurlijk een erg leuk geschenk om te krijgen, eventueel kun je er nog iets leuks in doen. Maar ook als iemand een baby heeft gehad, kun je verschillende kledingstukken cadeau geven met bijvoorbeeld de naam van de kleine meid of jongen erop.