Vic Matie damesschoenen

Wie als dame zijnde de Vic Matie schoenen draagt weet maar al te goed dat deze schoenen als gegoten zit. Door de slanke pasvorm van de schoen of laars sluit het zich netjes aan je voeten waardoor je ook geen wrijving kan krijgen. Beter gezegd ondersteund het je voeten op de juiste manier zoals schoenen horen te doen!

Ik hou er namelijk van om geregeld nieuwe schoenen aan te schaffen aangezien dit een “vrouwending” is. Samen met een vriendin van mij zijn wij ook geregeld in de stad te vinden. Nu dat ik als leidinggevende werkzaam ben wil ik er toch zakelijk uitzien. Door deze laarzen te dragen heb ik ook een stuk minder last van mijn voeten, iets wat ik met andere schoenen vrijwel meteen kreeg. Deze schoenen heb ik trouwens wel via het internet besteld en niet zoals gewoonlijk in de stad…

Wanneer je op het internet aan het zoeken bent naar schoenen, kijk dan eens op de website van Van Bommel schoenmode. Hier vindt je een tal van schoenen voor zowel de man als vrouw, ook nog eens een stuk voordeliger als dat je elders vinden zal.