Verschillende soorten aanstekers bedrukken?

Aanstekers bedrukken

Een aansteker is een voorwerp met vloeibare brandstof waarmee je bijvoorbeeld sigaretten, kaarsen of gasfornuizen kunt aansteken. Er zijn enorm veel verschillende soorten aanstekers te vinden die allemaal weer een andere functie hebben. Je hebt grote, kleine, brede, smalle, enzovoort. Welke soort aanstekers bedrukken?

Waarom bedrukken?

Aanstekers bedrukken klinkt misschien raar, maar het is een erg effectieve en slimme manier van reclame maken. Bijvoorbeeld bij festivals of evenementen worden er erg vaak aanstekers weggegeven met allemaal verschillende logo’s erop. Het lijkt misschien niet effectief, maar deze logo’s en namen worden onbewust wel opgemerkt door de mensen en zo wordt de naam van jouw bedrijf onbewust verspreid. Het is ook nog eens erg goedkoop om te doen.

Soorten aanstekers

Er zijn erg veel verschillende soorten aanstekers. Er zijn aanstekers die gemaakt zijn voor sigaretten. Deze zijn makkelijk mee te nemen, maar zijn wel in verschillende maten te vinden. Er zijn ook BBQ aanstekers die voor de BBQ bedoeld zijn. Deze aanstekers zijn ook prima te gebruiken voor bijvoorbeeld kaarsjes of zelfs sigaretten als je echt een vuurtje nodig hebt. Ook zijn er tegenwoordig oplaadbare aanstekers die erg modern en populair zijn. Als deze bedrukt zijn, ziet het er nog wat luxer uit dan een traditionele aansteker.