Plaathouders laten bedrukken

Plaathouders laten bedrukken

Met plaathouders op je auto’s of motoren kun je jouw (auto)bedrijf promoten en meer naamsbekendheid genereren. Zelf ben ik eigenaar van een autobedrijf en wij geven met iedere auto die wij verkopen een visitekaartje af. Onze bedrijfsnaam staat namelijk op iedere kentekenplaathouder.

plaathoudersPlaathouders met tekst of een logo

Wij hebben een grote voorraad tweedehands auto’s en daarom laten wij regelmatig nieuwe plaathouders ontwerpen. Dit doen wij altijd bij nummerplaathouderbedrukken.be. De plaathouders zijn in onze bedrijfskleuren ontworpen en onze bedrijfsnaam en ons telefoonnummer staan er op. Je kunt het in principe helemaal zelf bepalen. Zet er bijvoorbeeld een logo op of kies voor een opvallende kleur. Je kunt zelfs kiezen voor een reliëf bedrukking of juist een model zonder tekstrand.

Laat een gratis ontwerp maken

Ik ben erg te spreken over dit bedrijf. Ze leveren een keurige, snelle service en stevige houders die je eenvoudig vast kunt klikken aan de auto. Je kunt ook altijd eerst vrijblijvend een aantal proefontwerpen opvragen. Op basis van jouw wensen en eisen worden er dan 3 verschillende voorbeelden gemaakt. Zo kun je dit op je gemak bekijken en vergelijken en aan mensen laten zien. Vervolgens kies je het mooiste design en heb je binnen een week al jouw unieke plaathouders in huis.