Een tweede lounge ligbed voor mijn tuin

Omdat ik al eerder een lounge ligbed had gekocht voor mijzelf in de tuin, was ik de laatste tijd vaak mij plekje krijt door mijn vriend. Daarom besloot ik om er nog een te kopen bij Dutch Riviera voor mijn vriend. Zo gezegd, zo gedaan, dus wij naar de showroom van dit bedrijf om de juiste lounge ligbed uit te zoeken voor mijn vriend. Wij werden weer vriendelijk geholpen door een medewerkster van dit bedrijf. Mijn vriend koos een mooie ligbed uit en deze werd op maat gemaakt. De prijs die wij ervoor moesten betalen viel weer heel erg mee en mijn vriend kon niet wachten tot die geleverd werd.

 

Heerlijk genieten in de tuin met zijn tweeën

De lounge ligbed is binnen drie weken geleverd en wij genieten volop in de tuin met zijn tweeën. Mijn vriend is erg blij met zijn ligbed en ik ben blij dat de mijne nu altijd vrij is. Daarom kon deze aanrader wederom weer niet ontbreken op deze blog. De kwaliteit van de ligbedden zijn ook zeer goed. Neem daarom eens een kijkje op de website van Dutch Riviera, jij snapt dan precies wat ik bedoel. Voor de prijs hoeft jij het zeker niet te laten.