Je tuin altijd mooi en groen

Gras en Groen

Optimaal genieten van je tuin kan alleen wanneer deze in uitstekende staat is, de bloemen en planten mooi in bloei en je grasveld prachtig onderhouden en groen. Maar dit laatste is vaak moeilijk, door verschillende oorzaken kan het zijn dat je gras er eigenlijk niet mooi bij ligt. Ondanks dat je er van alles aandoet, tijd om bij Gras en Groen in de webshop te kijken voor een prachtig kunstgras gazon waar je geen onderhoud aan hebt. Maar wel van kunt genieten zomer en winter

Gras en Groen

Kind en diervriendelijk

Veel mensen zijn er bang voor dat kunstgras op een of andere manier schadelijk is voor dieren of kinderen, het kunstgras van Gras en Groen is veilig voor zowel kinderen als dieren om lekker op te rennen en spelen. Spelen kinderen vaak op speeltoestellen is het verstandig om rondom de toestellen valdemping te gebruiken, dit zijn speciale platen die worden gebruikt zodat kinderen zich niet bezeren na een val. Deze hoef je alleen te gebruiken rond plaatsen waar kinderen op hoogte spelen, om ze te beschermen tegen hard vallen.

Ruim assortiment aan grassoorten

Bij het kiezen van je gras hoef je er niet bang voor te zijn dat je geen mooie grassoort vindt, er zijn namelijk veel verschillende soorten gras in het assortiment. Wat voor budget je ook hebt, welk gras je ook neemt je hebt altijd gras van hoge kwaliteit. Gras en Groen komt je gazon inmeten, en komt aan huis met diverse stalen waaruit je een geschikte grassoort kunt uitzoeken voor je tuin.