Akoestiek in mijn kantoor

Vanaf het moment dat ik de sales in ben gegaan weet ik maar al te goed hoe vervelend het is voor je collega’s als je steeds aan het bellen bent. Helaas kan ik hier momenteel niks aan veranderen aangezien het mijn werk is. In de tussentijd had ik al een eigen kantoor gekregen om daar het werk voort te zetten, toch had ik het gevoel dat mijn collega’s hier last van hadden. Dit heeft mij doen beseffen om te gaan zoeken naar akoestiek. Hiermee kan je er als het ware voor zorgen dat het kantoor zo wordt ingericht zodat het geluid zich niet kan verspreiden naar de rest van je collega’s. Mijn werkgever heeft dit ook aangezien hij belangrijke dingen bespreekt op kantoor waar de rest niets vanaf hoef te weten. Door bij hem aan te kloppen en te vragen of dat het mogelijk is dat ik dit ook kan krijgen reageerde hij enthousiast. Hijzelf wist natuurlijk al bij wie hij kon aankloppen waardoor hij met hun contact heeft gezocht. Als het goed is beginnen ze aankomende week bij mij op kantoor zodat mijn collega’s  hier geen last meer van hebben.