Zo zorg je dat je niet wordt opgelicht door een rioolservice

opgelicht door een rioolservice

Zo voorkom je oplichting door een rioolservice

Heb je last van een verstopte leiding? Is er sprake van een kapotte leiding of een ander gebrek waar een rioolservice bij moet komen kijken? Wees dan voorzichtig want in de rioolservice branche zijn helaas erg veel oplichters actief. Sommige ‘bedrijven’ vragen soms wel duizenden euro’s voor de meest eenvoudige klusjes. Tot overmaat van ramp zul je merken dat, wanneer ze klaar zijn met het werk, je nog steeds niet van het probleem af bent.

Werkwijze

Er zijn oplichters die de werkwijze hebben de naam van een bekend en professioneel rioolservice bedrijf te misbruiken. Ze passen hun eigen naam dan een beetje aan en liften op die manier op de goede naam van het bedrijf in kwestie.

Goede rioolservice

Een goede rioolservice heeft écht vakmanschap in huis dat is verkregen over jarenlange ervaring. Echte vakmensen stralen dit uit en zullen je dan ook altijd klantvriendelijk behandelen. Als je hen kritisch benadert, zullen ze dit dan ook niet persoonlijk opvatten. Iets wat bij oplichters vaak wel anders is. Gelukkig zijn er manieren om er zeker van te zijn dat je een goed bedrijf in de arm neemt.

Een goed bedrijf kiezen

Als je een verstopping o.i.d. hebt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede rioolservice inschakelt. Om daar zeker van te zijn, kijk dan goed of het bedrijf in kwestie de volgende kenmerken heeft:
  • Een bestaande vestiging en daarmee een fysiek bezoekadres
  • Echte foto’s op de website, geen stockfoto’s
  • Legitieme recensies via een officiële Google partner (bijv. Feedback Company)
  • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel
  • Aansluiting bij een vakvereniging
  • Een professionele uitstraling zoals bedrijfskleding en een eigen huisstijl die je overal in terug ziet.

Meer informatie

Met deze tips zoek je altijd een goede rioolservice uit. Wil je meer weten over waar een goede rioolservice aan moet voldoen? Neem gerust contact met ons op.