Camping voor fietsers Ardennen is top!

Wat is het toch heerlijk om lekker te fietsen op vakantie. Dit is iets dat ik samen met een paar goede vrienden eigenlijk elk jaar doe. Mijn vrienden en ik doen dit al jaren in de Ardennen. We gaan al een aantal jaar naar camping voor fietsers Ardennen.

Deze camping is ideaal voor fietsers omdat de camping op een prachtige plek gelegen is en erg goedkoop is. De omgeving waar de camping in ligt is ideaal om te fietsen. Hierdoor kun je meteen de fiets pakken om een heerlijk stuk te fietsen. Dit is iets dat mijn vrienden en ik natuurlijk super vinden. Buiten dat heb je hier ook een prachtige rivier en is het sowieso een mooie omgeving. Wij gaan hier dus al jaren heen en we zijn erg tevreden.

Meestal gaan we een weekje!

Mijn vrienden en ik gaan niet alleen met elkaar op vakantie maar natuurlijk ook met onze gezinnen. We maken er daarom altijd een leuk weekje van, dit is niet te lang en daardoor kunnen we ook met onze gezinnen op vakantie. We zijn van plan om dit volgend jaar ook weer te doen en daarom hebben we alvast geboekt. We kunnen nu al niet meer wachten.