Bezienswaardigheden Indonesië

Indonesie bezienswaardigheden

Op de Indonesische bezienswaardigheden raak je maar niet uitgekeken. Er zijn talloze voorbeelden omdat Indonesië zo groot is maar we lichten er een paar uit. Zo kun je om te beginnen in Indonesie genoeg excotische dieren spotten. Dat is gratis want je kunt ze toevallig tegenkomen ergen of je gaat met een gids op pad. Met de gids kun je misschien wel meer dieren spotten dan je ooit zal durven dromen. Dieren zijn er genoeg in Indonesië dus zorg dat je oplet.

Genoeg te doen

Naast dieren spotten kun je ook genoeg bezoeken. Zo is in Indonesië de grootste boeddhistische tempel. Het is één van de populairste bezienswaardigheden van het land. De tempel heeft een rijke geschiedenis waar je (als je wil) van alles over te horen krijgt als je er bent. Daarnaast is de tempel op zich al bijzonder om naar te kijken. 

Als je niet genoeg kan krijgen van alle kleine eilandjes die er zijn in Indonesië moet je zeker een kijkje gaan nemen bij de Togian-eilanden. Het is een kleine eilandengroep met allemaal dier- en plantensoorten die alleen daarvoor komen. Goed opletten dus op deze speciale verschijnselen. Gelukkig is er eventueel een gids die je kan helpen. Of je neemt een bootje en kijkt van een afstandje naar de prachtige eilanden. 

Indonesie bezienswaardigheden

Eten

Niet alleen is er genoeg te zien in Indonesië. Ook het eten zal je eens goed moeten proeven. Het is heerlijk en sinds ik in Indonesië geweest ben ga ik regelmatig langs bij de Indonesische toko om de smaak van de mooie reis naar Indonesië weer te proeven. Het eten in Indonesië is zeer gevarieerd dus ook voor de moeilijke eters is er genoeg keus. Uiteten gaan is ook veel goedkoper dan dat je het hier in Nederland gewend bent. Dat maakt het misschien nog wel lekkerder. Naast dat het eten op zich al lekker is. De smaak kan soms even wennen zijn maar geloof me je raakt verslaafd aan het heerlijke eten.